perjantai 11. maaliskuuta 2016

Rahoitusta rohkeille - mutta myös taitaville

Osallistuin 11.3. järjestettyyn seminaariin Rahoitusta rohkeille. Seminaari oli järjestetty Kisko-klubilla, joten samalla pystyin vähän jo katselemaan millaiseksi tila muuntautuu ja soveltuuko se miten hyvin forumteatteriesitykseen. Siitä ehkä myöhemmin lisää.

Seminaari oli hyvin rakennettu ja paikalla oli todella mielenkiintoisia puhujia. En ala tässä käymään kaikkea läpi, mutta ehkä sellaisia juttuja mitkä meidän projektiin voisivat päteä.


Mietin tuossa projektin alussa yritysyhteistyötä ja sponsorointia, mutta se on nyt jäänyt aivan toissijaiseksi. Se on kuitenkin sellainen alue jota minun pitäisi ehdottomasti vahvistaa. Tärkeimpänä pointtina sanoisin sen, että ensin pitää miettiä, että miksi ja olla intohimolla asiassa mukana ja vasta sen jälkeen miettiä miten ja mitä.




Sponsoroinnin avaintekijöitä:

1.       Vastuullisuus
2.       Osallistaminen
3.       Hyödyntäminen
4.       Vaikuttavuuden mittaus

Tämä projekti ei todellakaan ole ollut kaikkein helpoin ja olen joutunut kamppailemaan itseni kanssa paljonkin, että mitäs nyt kun ei tästä tule täydellistä. Seminaarin lohduttavimmat ja inspiroivimmat lauseet tulivat Jaakko Blombergilta (Yhteismaa ry)

ÄLÄ KYSY, VOIKO JOTAIN TEHDÄ, VAAN MITEN SEN VOI TEHDÄ

DONE IS BETTER THAN PERFECT

Näiden lauseiden voimalla puserretaan tämä projekti loppuun asti!


-Jenna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti